hirdetés

A csepeli brutális gyilkossággal gyanúsított burkoló férfi apja sze­rint K. László órák­kal előbb tá­vo­zott a nő la­ká­sá­ból, és a ta­xi­ját is a nő fi­zette. Ő nem lehetett a gyilkos. Most a taxist keresik nagy erőkkel.

 

gyilkosság csepelMint arról már írtunk május 12-én gyerekei találták meg egy 57 éves asszony élettelen testét  a lakásában. Mivel az ajtó belülről be volt zárva, az erkélyen másztak fel az első emeleti lakáshoz, a nő a padlón feküdt, a nő nyakán voltak a sérülések.

A rendőrség látókörébe került a 28 éves K. László, akinek a DNS-ét és ujjlenyomatait megtalálták a lakásban. A fiatalember 3 napig szökésben volt, majd feladta magát. A férfi tagadja a gyilkosságot. A napokban meg is hosszabbították az előzetes letartóztatását.

Kiderült, hogy a meggyilkolt nőt éjfél és hajnali egy óra között ölték meg, kamerafelvételek és tanúk bizonyítják, hogy a gyanúsított, László  akkor a Kraft nevű szórakozóhelyen volt a barátnőjével. A csepeli nőtől, akinek mellesleg szexpartnere volt , hét óra után ment el taxival, amit az asszony fizetett neki, ezért keresik most a taxist.

A gyanúsított helyzetét nehezíti, hogy volt már dolga a rendőrséggel.