hirdetés

Sokunknak nehézséget okoz megtalálni a megfelelő ajándékot hölgy szeretteinknek, és ennek legtöbbször a halogatás az oka. A bizonytalankodásnak a közeledő ünnep szab csak határt, amikor is megrohamozzuk az első utunkba kerülő üzletközpontot és igyekszünk “valamit” venni. Bevallom, sokáig én is így ajándékoztam, aztán kaptam egy remek tanácsot, amit most átadok: nyiss egy üres jegyzetet az okostelefonodban és figyelj! Ha elhangzik a szeretett nőtől, hogy ez vagy az milyen jó lenne, azonnal jegyezd le, és később már célirányosan és időben indulhatsz vásárolni.

 

Most azonnal kell egy női ajándék ötlet?

Legyen 5 és egy ráadás, és akkor biztosan találsz valamit, ami még nincs a háztartásban.

1. Rozsdamentes vagy üvegkulacs és termosz: az utóbbi években a megfelelő folyadékpótlás mellett a másik mindennapi téma a környezetvédelem. Ezeket remekül ötvözi egy üveg vagy rozsdamentes acél (utóbbi praktikusabb) kulacs és (vagy) termosz, amellyel az ünnepelt újabb szemét termelése nélkül gondoskodhat az egészségéről és lehet tökéletesen hidratált. Például a 24Bottles termékei nemcsak a környezetnek, de az esztétikai érzékünknek is jót tesznek, hiszen élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélból készülnek, és számos divatos színben és mintával elérhetőek.

2. Fényképtartó és keret: az okostelefonok megjelenésével sokkal több fényképet készítünk nap mint nap, azonban ezek a legtöbb esetben digitális formában maradnak. Pedig egy emlékezetes pillanatképre jól esik ránézni, és még jobb, ha mindig szem előtt van, így érdemes a kinyomtatott fotókat kerettel együtt ajándékozni.

3. Polcok és tárolók: nincs olyan otthon, ahol elég lenne a tároló, vagy ahol ne lehetne még valamit szétválogatva, rendszerezve elpakolni. Ehhez pedig számtalan tároló kell, a tárolóknak pedig polc, így mi sem lehet jobb ötlet, mint tárolókat és polcokat vásárolni.

4. Növénytartók: azok a nők, akik a növényeket képesek életben tartani, gyakran találkoznak azzal a problémával, hogy egy-egy növény kinőtte a kaspót, cserepet, virágtartót. Ezekre azonban sokan nem szívesen költenek, így érdemes lehet előre lemérni a megfelelő méretű virágtartót és meglepni szerettünket egy-egy szép darabbal (némi virágföld kíséretében).

5. Teázáshoz, kávézáshoz kiegészítő: a munka, házi munka, anyaság triumvirátusában szükség van teára vagy kávéra, ami a szupererőt fokozza. A kiváló minőségű kávé vagy szálas tea mindig jó választás, ehhez pedig kitűnően passzol egy teaszűrő infuser, thermo pohár, esetleg egy prémium minőségű teáskanna.

6. Asztali rendszerező: ha rendszerető azért, ha rumlis, akkor pedig épp azért lenne tökéletes ajándék egy asztali rendszerező, amelyben tartható szemüveg, írószer, mobiltelefon. Ezzel elkerülhetőek az állandósult “Hol a szemüvegem?” és a “Nem láttál egy tollat?” kérdések.

Az itt felsoroltak közül mindent megtalálsz a Designmarket webshopjában.

Ha pedig végképp nincs ötleted, még mindig vehetsz ajándékutalványt, így biztosan nem kerül egy újabb porfogó a lakásba és a nők ennek mindig örülnek.