hirdetés

Napjainkban fénysebességgel hódit a Sugar életmód. Rengetegen élnek ilyen, vagy ehhez hasonló kapcsolatban. Persze ez a fajta együttlét nem kerül a kirakatba, ez egy elég zárt világ. Ennek egyik oka, hogy az esetek többségében a támogató férfi nős, vagyis a Sugar Baby egy ilyen férfival kapcsolatba kerülve szeretői pozícióba kerül. Nem sok nő vágyik ilyen jellegű szerelemre, de ha ez a megállapodás megszületik a felek közt, nem árt lefektetni azokat a bizonyos íratlan szabályokat. Ha házas partnerrel kerülünk össze, akkor jobb, ha tudjuk, hogy bizonyos adottságokat, korlátozásokat el kell tudnunk fogadni.

sugar-babyA napokban indult útnak egy új társkereső oldal, amely támogató férfiakat hivatott támogatókat kereső hölgyekkel összeboronálni. Persze a Sugar kapcsolatoknak több formája is létezik, mégis ez a leggyakoribb. A SweetDater oldal a legújabb segítőfelület ennek megteremtésére. Persze nem minden fenékig tejfel itt sem, de legalább tiszta őszinte beszédre számíthat az ide látogató. Lássuk tehát a buktatókat, és azt, hogy hogyan kell ezt kezelni!

A nős férfi családja mindig első helyen áll a Sugar Daddy életében. Ha a Sugar Daddy nős és netán gyerekei is vannak, az a természetes, ha a család áll számára első helyen. Nyilván hiányzik valami a képletből, ha Sugar Babyt keres magának, sőt azt még támogatja is, de nem szabad ezt túlértékelni. Hiszen nem barátnőt vagy menyasszonyt választott magának, hanem egy hálás és dekoratív kiscicát, aki megédesíti a napjait ott és akkor, amikor épp nem a pénzt hajtja vagy a családapaszerepet tölti be. Nem biztos, hogy a házassága is prioritást élvez életében, ez minden esetben a házasság minőségétől függ, de nem szabad elfelejtenie egy Sugar Babynek, hogy ez egyáltalán nem tartozik rá. Jobb ezt a témát nem feszegetni egy támogató férfinál, hiszen nem valószínű, hogy azért tölti az idejét egy fiatal szépséggel, hogy neki panaszolja el az otthoni gondjait. Ám a gyerekek érdekeinél semmi nem lehet fontosabb. Sajnos sok szingli lány ezt nem igazán érti, ezért talán szerencsésebb az SD számára is, ha olyan partnert választ, akinek ehhez van érzékenysége, és ezt el tudja fogadni. Esetleg már van saját gyereke. Még akkor is diszkrétnek kell lenni, ha a Sugar Daddy nyitott házasságban él, hiszen a házaspárok  nem szívesen verik nagydobra a kapcsolatuk milyenségét. Általában  a gyerekeknek sem mondják el, nemhogy az összes ismerősnek, barátnak. Tehát a kapcsolat félig-meddig titokban fog folyni. Meglehet, hogy sosem mutatkozhattok együtt nyilvánosság előtt.

Man Kissing Woman's NeckHa egy férfi nős, az elkötelezettséget jelent, ami attól nem szűnik meg, hogy szeretőt tart, illetve a Sugar életmódot választja, akár a neje tudtával, akár a nélkül. Egyáltalán nem valószínű, hogy az addigi életén gyökeresen változtatni akar. Szinte biztos, hogy a Sugarral való kapcsolatát az élete többi részétől külön akarja kezelni, ez azzal is jár, hogy a kapcsolatban bármikor és bármilyen módon nem lehet kontaktot teremteni. Tehát jó előre tisztázni, hogy mikor és milyen módon jelentkezhet egy Sugar Baby a támogatójánál. Persze a dolog 2 oldalú, a harmóniához hozzátartozik az is, hogy a férfi is keresi a nőt bizonyos időközönként, hogy érezze önmaga fontosságát. A családi, párkapcsolati drámák nem illenek bele egy ilyen jellegű kapcsolatba, tehát ezeket el kell kerülni. A Sugar életmódnak édesnek és felhőtlennek kell lennie, mint a cukornak. Ha megfelelő diszkrécióval éltek, akkor kicsi az esélye, hogy dráma lesz belőle. Mindkét fél azért választja ezt a létformát, hogy megkönnyítse az életét, vagy jobbá, tartalmasabbá tegye azt. Még ha rajta is kapna titeket a feleség, akkor se szabad egy kitartott nőnek belemenni semmilyen konfrontációba. Tisztázzátok előre, hogy mi a forgatókönyv lebukás esetére.

Soha nem szabad a Sugar Daddyt arra kérni, hogy hagyja el a feleségét! Hiába szeretnek egymásba a felek, vagy csak egyikük, ez akkor sem lehet indok, hogy megpróbálják megváltoztatni a kapcsolat milyenségét. Persze megeshet, hogy egy SD mégis a válás mellett dönt, de ez a döntés csakis az övé. Egy Sugar Babynek nem szabad arra számítania, hogy a férfi vele tölti az ünnepeket. Persze, egy hétköznapon meg lehet ülni együtt az előkarácsonyt vagy -születésnapot, de ez legyen teljesen más, mint a családi összejövetel. Sajnos  az ünnepek, a vakációk sokszor szexmentességet jelentenek a férfi számára, ezért nagyon fontos másképp megélni, mint otthon.

A nőnek meg kell tennie mindent, hogy elkerülje a terhességet. Ez a fajta kapcsolat nem lehet egy hagyományos kapocs 2 ember között, így egy gyerek sem férhet bele. Sőt az is megeshet, hogy a férfi magára hagyja a nőt egy ilyen problémával. A legvalószínűbb kimenet ilyenkor az abortusz, ami nagyon megviseli a nőt, de a férfinak is nehéz lehet, a kapcsolat ugyancsak megsínyli. Szóval ne kockáztassunk. Tehát egy nős férfival való Sugar kapcsolat mindenképp nehéz, de sokat is adhat mindkét fél részére. Hiszen anyagi biztonságot és feltétel nélküli tiszteletet és szeretetet is hoz magával. Izgalmat és őszinteséget rejt minden együtt töltött percben.

Itt ki is próbálhatjátok : www.sweetdater.com

(Bánrévi Lili)