hirdetés

Családi vita miatt bukott le a TOP 50-es bűnöző. A fiatal férfi rátámadt volt élettársára és pénzt követelt tőle.  Nos a rendőrök figyelmét sikerült is felkeltenie, akik hamar azonosították és a búvóhelyén lecsaptak rá. Sok kérdés nem volt.

 

A 31 éves férfi múlt hét szerdán támadta meg gyalogosan közlekedő volt élettársát. Először pénzt követelt tőle, és azzal fenyegette, hogy megveri, majd amikor ezzel nem ért el eredményt, megragadta a sértettnél lévő táskát, az abban található pénztárcából kivette a bankjegyeket, és elmenekült a helyszínről.

A történtek miatt a Füzesabonyi Rendőrkapitányság rablás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ellene. A férfi megpróbált elrejtőzni a rendőrök elől, de kedd hajnalban elkapták,

Ki is derült, hogy a kompalti férfi nem ismeretlen a hatóságok előtt.  A férfi ugyanis már a rablás elkövetése előtt is szerepelt a rendőrség Top 50-es listáján, mivel az előző hónapokban több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt körözést és elfogatóparancsot adtak ki ellene. Ezenkívül az is kiderült róla, hogy az egri törvényszék már elítélte garázdaság miatt.  A férfi azonban az ítélet után elszökött, és nem kezdte meg büntetése letöltését. Most viszont a rendőrök a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, és hűvösre tették, valamint a többi bűncselekmény gyanújával kapcsolatban is kihallgatták a kompolti férfit – közölte a rendőrség, miközben egy videót is közzétett a férfi kedd hajnali elfogásáról.

 

( Nagy A.)