hirdetés

Zöld mosdók
2020-03-20 01:08

Napjainkban a közösségi és munkahelyi vizesblokkok már kézszárítókkal felszereltek. Mondhatni, szinte alapfelszereltség, mivel a cég és a hely megítélésére is közvetlen befolyással bír. Ezek a berendezések nem mai találmányok, már több mint 50 éve léteznek. Ez idő alatt folyamatos fejlődésen mentek keresztül, aminek köszönhetően hatékonyabban, csendesebben és biztonságosabban üzemelnek. De a közönségre és a környezetre vonatkozó előnyeinek fontosságát csak napjainkban kezdik elismerni. Ugyan a megszokott papír törölközőket újrahasznosított anyagból készítik, de azok használat után már nem újrahasznosíthatóak. Ezzel ártunk a környezetünknek, és a természetes energiaforrásainkat fogyasztjuk.

Modern mosdók

A kézszárító gépek jelentik az abszolút környezetbarát megoldást. Globális szinten eljutottunk odáig, hogy a környezetvédelem már nem választás kérdése többé. Az erőforrásaink nagy része már kimerült. Ezért a közösségi vizesblokkok területén is szükséges, hogy ezeket energiatakarékos és modern megoldásokkal szereljék fel. A kézszárító berendezések használatához nem kell erdőket kivágni. Működése nem környezetszennyező, és energiafelhasználása is nagyon csekély. Egyes modellek vandál biztosak. Egy ilyen berendezéssel kiküszöbölhetőek a rongálásból eredő károk és azok költségei.

Gazdaságosság

Az automata kézszárítók használatával – szemben a papír törölközőkkel – 90 százalékos költségmegtakarítást érhet el. A gép minimális áramfogyasztású, továbbá nem kell a papírtörölközők folyamatos vásárlásával, tárolásával, valamint gyűjtésével és megsemmisítésével foglalkozni. Ezen berendezések használatával a folyamat leegyszerűsödik, felgyorsul és meg is tisztul.

Kényelem és higiénia

A berendezés a nap 24 órájában a rendelkezésére áll. Nem kell személyzet mellé, hogy a hagyományos papír adagolókat újratöltse. Az automata kézszárítók használatával megszűnik a kézérintéses kapcsolat, papír hulladék sem keletkezik. Mindent összevetve a mosdók és azok környezete is sokkal tisztább és rendezettebb összképet fog mutatni.

A kézszárító gépek különbözőek. Lehetnek infrás érzékelővel felszereltek, de akár nyomógombosak is. Bármelyikre is essen a választása, a vizesblokkok tiszták és higiénikusak fognak maradni. A baktériumokkal teli törölközőket elfelejtheti. Az érintésmentes kézszárító berendezések használatával elkerülhető a fizikai kapcsolat, ezzel a fertőzésveszély is jelentősen redukálódik.

A kézszárító gépeknek köszönhetően Ön minimális ráfordítással maximális előnyhöz és haszonhoz is juttathatja vállalkozását, miközben költséget takaríthat meg. Sőt, alkalmazottai, partnerei is vállon fogják veregetni ezért a tudatos környezetvédelmi húzásért.