hirdetés

Balla Gergő és családja súlyos helyzetbe került, ezért a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtést indított egy külföldi gyógykezelés lehetősége érdekében.

Gergő tünetmentessé és gyógyulttá lett nyilvánítva 2014-ben. Idén november elején villámcsapásként érte a családot, amikor furcsa jeleket kezdtek látni rajta. November 8-án a sürgősségi MR vizsgálaton kiderült, hogy a kisagyában több rosszindulatú daganat kiújult. A daganat típusát csak egy műtét után lehetne meghatározni, de Gergőnél ezek olyan helyen vannak, hogy a műtéti eljárás kizárt.

Egyszer már sikerült a csoda, ezért a család töretlenül hisz és bízik abban, hogy ez újra megtörténik, és a kiújult agresszív tumorok az agyában hamarosan elmúlnak, és Gergő újra teljes életet élhet.

Itthon nem tud megfelelő kezelést kapni, így hazai kezelőorvosával egyeztetve egyetlen kiútként a kölni klinikán találtak számára terápiás lehetőséget, ahol egy személyre szabott kezelési terápiát állítanak össze. Ez megközelítőleg 40 millió forintba kerül, és ehhez kérik az anyagi segítséget. A család erőn felül már eddig is több mint 17 millió forint támogatást gyűjtött.

Gergő terápia előtti első vizsálata december 2-án, 11 órakor lesz Kölnben.

A Balla család a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány számlájára várja a pénzadományokat¬: 10918001-00000061-69770044. Közlemény: „Balla Gergő gyógykezelésére.”