hirdetés

Visszatér a Ferencvároshoz a DVSC-TEVA és a Fradi egykori játékosa. Leandro korábban magyar bajnoki címeket és kupagyőzelmeket szerzett. A brazil származású, de magyar válogatott balhátvéd, Leandro már a Fradi közelgő nemzetközi kupaszereplései miatt is lehetett igen fontos a zöld-fehéreknek. Azaz elkezdődött a csapat megerősítése.

leandro

A Ferencváros honlapján olvasható közleményből kiderül, hogy Leandro, aki 2002 és 2006 között négy bajnoki címet és három Magyar Kupát nyert a klubbal, már a harmadik olyan visszatérő Hajnal Tamás és Gera Zoltán után, aki komoly eredményeket ért el a Fradival. De Leandro megfordult és igen jó hosszú időt eltöltött és szintén komoly eredményeket ért el  DVSC TEVA csapatával, a hitelesség kedvéért ezt is tudni kell.

A 12-szeres magyar válogatott Leandro a ciprusi Omóniából tér vissza.

Örömteli, hogy Gera Zoltán és Hajnal Tamás után ismét egy olyan válogatott labdarúgót tudtunk szerződtetni, aki tudja, hogy mit jelent ebben a klubban játszani, hiszen egyszer már sikeres tudott lenni a Ferencvárossal – fogalmazott Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

A koncepciónk része, hogy ilyen tudású és mentalitású futballistákkal szilárdítsuk meg a keretet. Azon dolgozunk tovább, hogy a nyári átigazolási időszakban tovább erősítsük a Ferencvárost, az új igazolásoknál a hangsúly nem a mennyiségen, hanem a minőségen van. Leandro érkezésével erősödni fog a bal oldalunk, hiszen mindenki tudja, hogy egy több poszton bevethető, minőségi labdarúgóról van szó. – írta Orosz.