hirdetés

Lehet megdőlt a WC-n ülés világrekordja. A 48 éves belga rekorddöntő szerencséjére nem kellett a nagy nyílvánosság elött könnyítenie magán.

 

A 48 éves Jimmy De Frenne kitalálta, hogy 165 órát ül majd egy kávéház közepén felállított vécén, de végül 116 óra után feladta a küzdelmet.

Az Oostendében található Filip’s Place végig nyitva volt az érdeklődők számára, De Frenne családja és barátai is be-beugrottak egy kis beszélgetésre.

A kávéház vécéje csak díszlet volt, így a férfi minden órában öt percet kapott, hogy kicsit mozogjon, és kimehessen a mosdóba.

A 116 órás ücsörgés egyébként nem volt olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik.

Nagyon fáradt voltam, és fájt a lábam, de hiszek a sikeremben, és mindent megteszek, hogy ezt a rekordot hivatalosan is elismerjék – mondta a Reutersnek a belga rekorder.

Jelenleg nincs hivatalos rekord vécén üldögélés-kategóriában, de De Frenne felkutatott valakit, aki egyszer már 100 órát ücsörgött egyhuzamban a toaletten.

A férfi szerint a Guinness-rekord-bizottság tudott a kísérletről, és jelen voltak a hitelesítésre felhatalmazott munkatársak is, a Guinness World Recordtól azonban egyelőre senki nem kommentálta az esetet.