hirdetés

Kétgyerekes anyukaként jelent meg a bíróságon az a lány, akit édesapja 2014-től rendszeresen megerőszakolt, a bűnös viszonyból pedig egy gyermek is született a vádirat szerint. Azonban kiderült mással is szexelt a fiatal kamasz. A bíróság nincs könnyű helyzetben.
lányát erőszakoló apaBár a jelenlévő hozzátartozók is azt remélték, hogy lezárul végre egy fájdalmas korszak, vagy ahogyan ők mondják, családjuk szégyenfoltja, és ítélet születik, ám a bíróság még mindig nem hozott döntést a lányát megerőszakoló apa, B. László ügyében.

Mint arról mi is beszámoltunk, az édesapa benyugtatózta, majd amikor az akkor még csak 13 éves lány elaludt vagy elkábult a gyógyszertől, átvitte saját ágyába, ahol közösült vele. A kiskamasz teherbe esett, a terhességet azonban már nem lehetett megszakítani, így megszülte a gyermeket. B. László a korábbi tárgyaláson azt vallotta, hogy mindössze egyetlen alkalommal közösült a lányával, ami szerinte véletlenül volt.

Úgy tudjuk, a lány többször módosította a vallomását az eljárások alatt, több férfit is gyanúba sodorva ezzel. Éppen emiatt nem lehetett egyértelműen tudni, kitől lett várandós a fiatal lány, akinek egy másik gyermeke is született már azóta. A második kicsi apja B. László egyik jó barátja.