hirdetés

Továbbra sem találja a rendőrség a maglódi autószerelőt, aki rejtélyes körülmények közt tűnt el. A vállalkozó testvére teljesen ki van, a rendőrség is titkolózik elötte.

 

Teljesen felemészti a bizonytalanság a Maglódról nyomtalanul eltűnt vállalkozó, Pintér Gyula testvérét.
A kétségbeesett nő úgy érzi, elég erős ahhoz, hogy szembenézzen a legrosszabbal is, vagyis azzal, hogy már nem él a testvére, azt azonban már egyre nehezebben bírja elviselni, hogy semmiféle információt nem kap a rendőrségtől.

Lassan beleőrülök, hogy nincs hír Gyuláról – mondta Ildikó.

Sosem gondoltam, amikor másoktól hallottam, hogy a bizonytalanságnál nincs pokolibb, és annál még a biztos rossz is egy fokkal elfogadhatóbb, de ez valóban így van. A nyomozás elején még kaptam némi információmorzsákat a nyomozóktól, de mostanában már egyetlen szót sem mondanak nekem. Az eszemmel megértem, hogy a nyomozásra való tekintettel teljes hírzárlat van, de egy hozzátartozónak ez elviselhetetlen – folytatta az eltűnt vállalkozó tetsvére.

Mint arról mi is beszámoltunk Pintér Gyula a kutyájával, Répával együtt tűnt el, május 15-én, az ebet öt nappal a férfi rejtélyes eltűnése után megtalálták Szlovákiában. A maglódi férfi luxusautókat újított fel Gyömrőn, ő maga egy Hummerral közlekedett. Rejtélyes módon a terepjárót egy nappal a férfi eltűnése után valaki visszahozta és leparkolta a háza elé.