hirdetés

Tommy Hilfiger 1951-ben született meg Elmirában, New Yorkban, egy ékszerész család második gyermekeként. Az apja szerette volna, ha ezt a szakmát viszi tovább, de a divat világa őt sokkal jobban inspirálta. 18 évesen New Yorkban nyitott egy kis boltot, amely elég hamar csődbe ment. Később Manhattanben egy japán vállalkozó segítségével saját céget alapított, majd előállt első kollekciójával is. Nagy népszerűségnek örvendtek a nagyméretű pólók, atléták és rapper nadrágok.

 

A siker útján

A ’90-es években Tommy ruhái a különböző zenei irányzatokat követték, ezek hamarosan a Tommy Hilfiger kollekcióban is megjelentek. A növekvő népszerűség hatására a nők is a férfi Hilfiger ingeket hordták, ezért a sikeres felbuzdulás miatt 1995-ben a kínálatot női kollekcióval is kibővítették, melyet szintén az ingek és farmernadrágok képviseltek, már kicsit szexibb formában. Még ugyanebben az évben Tommy-t az év férfi divattervezőjének választotta az Amerikai Divattervezők Tanácsa. Hilfiger, az amerikai tervező, akit folyamatosan megihlet az a társadalom, amelyben él, ezért is válhatott márkája az amerikai emberek részévé.

2004-ben a Tommy Hilfiger cégnek 5400 alkalmazottja volt, az éves bevétele pedig átlépte az 1,8 milliárd dollárt. Ez nagy ugrás volt ahhoz képest, hogy a vállalkozás egy nagy kopott inggel indult. A márka továbbra is tartja az eredetiségét, nem követi, hanem kezdeményezi a trendeket.

Mára természetesen nemcsak az ingek, farmerek, pólók, hanem külön cipő, óra, parfüm kollekció, valamint a táskák, kiegészítők, papucsok, szandálok és lakberendezési tárgyak is viselik a márka nevét. A Hilfiger márka nemcsak a kiváló minőségéről és az aktuális trendek ismertetéséről híres, hanem a sajátos kék, piros és fehér színekből álló kollekciójáról is. Sokan, ezen színek alapján azonosítják a Tommy Hilfiger termékeket.

Hol vásárolhatunk ilyen termékeket?

A LifeStyleShop webáruház oldalán ezekkel a trendi és utánozhatatlan termékekkel mind találkozhatunk. A választék széleskörű, így a táskák, pénztárcák, cipők, papucsok, magassarkú cipők és egyéb kiegészítő termékek között válogathatunk.

A kollekciók nemcsak szépek és divatosak, de a lábbelik esetében a gyártó gondolt a kényelemre és a minőségre is. Tehát, ha a Tommy Hilfiger cipőit választod, biztos lehetsz abban, hogy egy kényelmes, strapabíró lábbelit kapsz, a más termékek esetében pedig a minőség és tartósság garantált.

Érdemes tehát ezt a márkát kipróbálni, amely egyben trendi, kényelmes, és a gyártó által megálmodott színekből megalkotott.