hirdetés

Disneylandben az erőszak lett az úr. Egy elfajult családi vita miatt estek egymásnak a rokonok az anaheimi vidámpark közepén, többen a földre is kerültek. Lehet, hogy a Csillagok háborúja okozta mindezt? A jó és a gonosz elszabadult ?

 

Hatalmas pofonok és síró gyerekek jellemezték az anaheimi Disneyland szombati délutánját. Az egyik kilátogató család négy tagja brutálisan egymásnak esett, a rendőrség is vizsgálatot indított az ügyben.

A konfliktus akkor fajult verekedéssé, amikor az egyik nő arcon köpte a bátyját, aki ezt hatalmas pofonokkal viszonozta. Ezt követően mindenki ütött mindenkit, mit sem törődve azzal, hogy rengeteg gyerek veszi körbe őket.

Egy nő megpróbálta szétválasztani a feleket, ám egy ütés következtében ő is a földre került. A magából teljesen kikelt piros pólós férfit csak többen tudták lefogni.

A park látogatóit rendkívül felháborította a biztonsági szolgálat hozzáállása, ugyanis az illetékesek csak a konfliktus végére érkeztek a helyszínre, majd hagyták szabadon távozni a több nőt és férfit is bántalmazó elkövetőt.