hirdetés

Tökös lett a McLaren
2015-10-21 08:19

Tök lett az egyik négykerekűjéből  a McLarennek.  A San Franciscóban található kereskedésben ugyanis egy 650S Spidert öltöztettek narancssárga ruhába fekete fogakkal, és egy – a Spider névből is eredeztethető – hatalmas pókkal a szélvédőn.

halloween_mclaren_650s

Ahogy közeledik október vége, úgy élednek fel Amerikában a halloweeni hagyományok. Ilyenkor szinte minden autógyártó előrukkol a saját, ötletes reklámjával. Idén az egyik első a sorban a McLaren volt, amelynek San Franciscó-i kereskedésében egy spéci 650S látható kiállítva.

A modell egyik különlegessége, hogy narancssárga fényezést kapott, amelyet szénszálas mintájú matricafogakkal és egy, a szélvédőn trónoló hatalmas pókkal tettek ünnepi hangulatúvá. A tökéletes kontraszt érdekében a tükröket és az első lökhárító alját feketére fényezték.

Csak emlékeztetőül, a 650S motorterében egy 3,8 literes V8-as biturbó benzinfaló dolgozik 650 lóerő (478 kW) és 680 Nm segítségével. Ezen értékekkel gyorsul álló helyzetből százra csupán három másodperc alatt, míg végsebessége 327 km/óra.