hirdetés

Több mint hatvanmillió forintnyi nagy tisztaságú kokaint találtak egy 31 éves nőnél, akit egy fővárosi hotelben fogták el a nyomozók. A drog minimum 9000 adagnyi és a piaci értéke felhígítva a 180 millió forintot is elérheti. A nőt fedett nyomozók csalták lépre értesüléseink szerint.

kokainárus csaj

Három és fél kiló kokaint és készpénzt foglalt le a rendőrség hétfőn, egy fővárosi rajtaütés során. A feketepiaci áron közel 60 milliós forintos drogcsomagot, amelyből 9 ezer adag lett volna készíthető és ennek az eladási ára a 180 millió forintot is elérhette volna. A 31 éves nőt a hotelszobájában kapták el. Az Esti Újság úgy tudja, hogy fedett nyomozók csalták lépre a drogárust, aki feltehetőleg hosszú ideig lesz börtönben.

A  gyanúsított a jelek szerint vevőre várhatott, de az üzlet már nem jöhetett létre – a nyomozók ráadásul egy, valószínűleg hamis okiratot is találtak nála. A nő saját lakásán tartott házkutatás közben aztán mérlegek, tasakok és – a rendőrségi szóhasználat szerint – további kábítószergyanús anyagok kerültek elő.
A kábítószer-birtoklással és -kereskedelemmel gyanúsított asszonyt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon kihallgatták, majd őrizetbe vették, hamarosan előzetes letartóztatásba kerülhet.