hirdetés

Bővül és évről évre szépül a tizennegyedik éve megrendezett Ozora Fesztivál.  Az alkotó és egyben szórakozni is vágyók ugyanis az új építészeti látványosságok mellett kaptak egy zsír új tavat, ahol ebben a forróságban könnyedén lehűthetik magukat.

 

C903BDCB-93CD-4DDF-BA30-3E1A1E29AD43Közel 30 ezer fesztiválozó van Ozorán, a béke és élmény szigetén. A dádpusztai gazdasági majorban megrendezett művészeti vagy goa tábor résztvevői idén is alkothattak, művészkedhettek kedvük szerint, mint eddig is. De relaxálhatnak vagy épp a közösségi fesztivál mini kertészetben termett portékákból főzőcskézhettek kényükre kedvükre az itt lévők.

A kézművesek utcája is a végtelenségbe kigyózik és a Váci utcát is meghazudtoló méretben és minőségben találhat itt bárki ékszert, ruhát, s egyéb vásárfiát.

Az idei esztendő egyik fő újdonsága a fesztivál tó, amely lassan 5 csillagossá tette az Ozora Fesztet. S ebben a nagy hőségben jól is jött a záportározó is.

A fesztivál után mint minden évben újabb bio és környezettudatos épületek létesülnek majd, amelyek mind mind tolnai mesteremberek keze munkáját dicsérik. Az Ozora feszt 5-én véget ér és mindenki hangolódhat majd az új élményekkel a téli hidegebb hónapokra és az itt megszerzett és el nem vehető élményekkel.

(Szerő: Kurcz-Csákány )