hirdetés

Egy megfontolt szoláriumstúdió tulajdonos jól tudja, hogy a tudatos stratégia önmagában még nem elég a versenyben maradáshoz, hiszen követni kell a vendégek igényeit.

 

A legmeghatározóbb talán a szoláriumcsövek kínálata. Ha sok termék közül választhatnak, akkor azt fogják majd érezni, hogy valóban róluk szól a szolgáltatás, hiszen így mindenféle bőrtípusú ügyfél megtalálja, amit keres.

A következő pár sorban most megtudhatod, hogy milyen eszközök segítenek neked a siker elérésében, s ki tudja, talán még néhány szolárium branddel is találkozhatsz.

Mi alapján döntenek a vendégek?

A szoláriumszolgáltatók között eléggé nagy a verseny, és bizony számos szempontot figyelembe vesznek a leendő ügyfelek is, mielőtt választanának egyet a sok közül. De mégis mi alapján döntenek?

Egyértelmű, hogy közbeszól például a földrajzi elhelyezkedés, a megközelíthetőség, a helyiség atmoszférája, az alkalmazottak szakképzettsége, de nemcsak ezek a meghatározó feltételek.

A legtöbb esetben a vendégek az újdonságokat kergetik. Először is szeretik, ha minél többféle gép, berendezés és szoláriumcső áll a rendelkezésükre. Ez utóbbi azért is lényeges, mert rengetegféle bőrtípus létezik a világon.

Mit kell tudnunk a Superbronz csövekről?

Mit keres a vendég? A kellemes barnító hatást, s ennek biztosítása bizony a mi feladatunk. Szívesen próbálnak ki prémiumkategóriás termékeket, de az is előnyös lehet, ha az ország egyik legrégebbi márkájának csöveit építjük be a stúdió életébe. A Hollandimpex KFT Superbronz csövei között is találkozhatsz eme egyedi termékekkel!

De miért éri meg a márkát választani? A márka árulkodó. Árulkodik a színvonalról, s ezzel egy stúdió tulajdonosának is tisztában kell lennie. Főleg azért, mert a kezdő szoláriumozók még nagyon bizonytalanok a témában, és így néhány márkanévre bátran támaszkodhatnak.

Minőségi csövekkel minőségi a szolgáltatás

Az már biztosan érthető, mennyire lényeges a csövek választékának sokszínűsége. Szeretnénk azonban a piac konkrét lehetőségeiről is mesélni egy kicsit neked.

Az érzékeny bőrű, kezdő szoláriumozók barnulással kapcsolatos élményei nagyban befolyásolják az üzlet életét. Ők ugyanis egy speciális célcsoport. A Superbronz EU 03 SR csőnek köszönhetően hosszabb a barnulási idő és sokkal tartósabb barna szín érhető el, így ezzel nekik is kedvezhetünk.

Természetesen ott vannak a 3-4-es bőrtípusú emberek, akiknek szintén másféle csövek ajánlottak.

A titok nyitja abban rejlik, hogy sokféle lehetőséget kínálunk fel az ügyfeleknek és figyelembe vesszük a tényt, hogy megannyi árnyalat hódít manapság. Csinálhatod azt is, hogy egy vagy több termékcsaládból több darabot is megvásárolsz, így valószínűleg a bőség zavara újra és újra visszacsalogatja majd a látogatókat.