hirdetés

Pénz pénz pénz. Ma Magyarországon a kormány tagjai rendkivül érzékenyek szociálisan. Érzékenyek arra szociálisan nagyon, hogy minél több pénzt tehessenek félre ők és a családtagjaik egyaránt. Ezen szociális érzékenységen szeretne változtatni az olaj ügyek kirobbantója Karancsi Tibor, aki országgyűlési képviselő jelölt Veszprémben.

Karancsi-Tibor

A jelenlegi politikai elit de főképp a kormány tagjai igen érzékenyek szociálisan. Szinte minden tettük ezt támasztja alá. Szociális érzékenységük hatalmas és egyre nagyobb, hisz minél több pénzt akarnak maguk és rokonaik révén megakaprintani. Ezen a modern szociális érzékenységen akar változtatni és akarja ezen szociális érzékenységet megszüntetni az olaj ügyek kirobbantója Karancsi Tibor.

Sajnos a vagyonnyilatkozatok és a különféel rokonok közbeszerzési pályázatainak vagy csak sima milliárdos megbízásainak sokasága azt mutatja, hogy a politikai elit rettenőten érzékeny szociálisan, s ha nem habzsolhatják a pénzt, akkor már rosszul vannak. Azt kell mondanom, hogy az olaj ügyek oligarchái és a mostani politikai elit közt nincs különbség. Ezért is titkosították az anygaot. Ezért tart ott Magyarország ahol. Ezért nem volt igazi változás sem az elmúlt 25 év alatt. – mondta Karancsi Tibor független képviselő jelölt.