hirdetés

Megölte, feldarabolta majd elégette felesége holttestét egy nemesgörzsönyi férfi. Az asszony maradványait szippantós autóval kellett az emésztőből kiszedni.
nemesgörzsönyi feleséggyilkos 2Egy 42 éves nemesgörzsönyi férfit gyanusítanak felesége megölésével. A vád szerint a férfi, aki korábban külföldön hentesként dolgozott, 2016-ban hazaköltözött feleségéhez közösen nevelt gyerekeik miatt. Sok volt közöttük a konfliktus, leginkább azon kaptak össze, hogy a férfi itthon nem vállalt munkát, így csak asszony fizetéséből és megtakarításaiból tudtak élni. A vád szerint a márciusi gyilkosság előtt a férj azon kapott össze feleségével, hogy nem találta a félretett pénzüket.

Először ököllel torkon vágta a nőt, aki ettől eszméletét vesztette, majd később meghalt. A férj igyekezett eltüntetni a nyomokat, feldarabolta majd elégette felesége holttestét, majd a hamut a szennyvízaknába öntötte.

A férfi másnap bejelentette párja eltűnését, ám a nyomozás során olyan ellentmondásokba ütközött, így a rendőrök őrizetbe vették. Az asszony maradványait – a helyiek által elmondottakra hivatkozva – szippantós autóval kellett felhozni.

A férfi ellen az ügyészség emberölés miatt emelt vádat.