hirdetés

Szex közben állt le a szíve egy észak-alföldi település lakójának. Az 50 éves férj életét a neje mentette meg, aki ezen váratlan eseményre nem számított.A mentősök majd egy órán át küzdöttek a férfi életéért.

 

A férfi vérkeringése minden előzetes panasz nélkül omlott össze a felesége karjaiban, aki az első pillanatban fel sem fogta a szürreális helyzetet. A kezdeti rémület után az asszony minden erejét összeszedte, majd tűpontosan követte a rutinos mentésirányító életmentő utasításait.

A nő ugyan zokogva kezdte meg férje újraélesztését, amit a segítségére riasztott mentőegységek hamar átvették tőle, majd emelt szinten folytatták az életmentést. A mentők több mint egy órán keresztül küzdöttek a férfi életéért a hálószoba padlóján, s az erőfeszítéseik sikerre is vezettek: stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit, ahol azonnal további életmentő beavatkozásokon esett át.

CSAKNEM BELEHALT A “HÁZASTÁRSI KÖTELEZETTSÉGÉBE” EGY FÉRJ. 😲🚑🇭🇺 Komikusan hangzik, inkább drámai annak az 50 év körüli férjnek az esete, aki szeretkezés közben lett rosszul január elején egy Észak- alföldi faluban. A mentők, több mint egy órán keresztül küzdöttek a férfi életéért a hálószoba padlóján, ami sikerre is vezetett. Végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit, ahol azonnal további életmentő beavatkozásokon esett át. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk! ❤️🚑🇭🇺-írta az OMSZ.

(Turcsányi)