hirdetés

Vezettünk. Már már jól is játszott a magyar futball válogatott. A fiatal játékosok mint például Kalmár pedig zseniális volt Belfastban. Ez tény kérdése. Azaz Bernd Storck igenis ért a focihoz és jó kapitány, legalábbis annak tűnik.  Ennek ellenére a végén megint szétestünk és meg kellett elégedni az egy pontocskával, ami később még igencsak fájó lehet a végelszámolásnál az EB selejtező csoportkörében.

ir-magyar

Bizony egy nehéz, rögös meccsen lehettünk volna boldogak. A magyar futball válogatott ugyanis fegyelmezett játékkal, sok új és fiatal játékossal megszerezte a vezetést Belfastban az Észak Írek ellen. Ráadásul az a Guzmics lőtte a gólunkat, aki hátvéd és bizony az öngóljairól is ismert játékos. Nos minden szépen alakult. Aztán a vendéglátóink is megfogyatkoztak, aminek bizony ott tikon legbelül örültünk. Azonban az írek rákapcsoltak és mi sajnos szétestünk a végére. Megint. Az utolsó percekben ugyanis egyenlítettek a vendéglátók s ők örültek, nagyon, hisz csoport második helyüket megtartották.

Természetesen, ha diadalmaskodunk a válogatott megint a mennybe megy. Mindenki méltatta volna őket és mindenkit titkon új Arany-csapatot álmodott már-már. Azonban most jól földbe lesznek a trikoloros fiúk döngölve.

Mi ettől távol tartanánk magunkat, hisz egyértelműen jó lépés volt a szövetségi kapitánytól, hogy fiatal és jó játékosokat tett be a csapatba. Azaz van remény és van hova fejlődni. Valljuk be az írek a végén szétfutottak minket és bizony lassúak a régi játékosaink többsége.