hirdetés

Kezdődik a pere annak az ózdi férfinek, akitől gyereke született egy 11 éves kislánynak. A férfi súlyos éveket kaphat szexuális erőszak miatt, igaz a kislány és közte szerelemi viszony alakult ki állítólag.  

ózd rendőrségA vádirat szerint egy ózdi férfi 12. életévét be nem töltött személlyel létesített szexuális kapcsolatot több alkalommal is a sértett beleegyezésével.

A vádlott és kiskorú között szerelmi viszony alakult ki, a gyermek később teherbe esett majd egy leánygyermeknek adott életet. A Miskolci Törvényszék holnap tárgyalja az ügyet.

Tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekmény végzésével elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt indult az eljárás. A vádlott férfi és apa életkoráról jelenleg nincs információ. Mintahogy azt sem árulták el az illetékesek, hogy a megszületett kisbaba épp és egészséges-e. A gyermek anyától a kisbabát elvették a hatóságok az Esti Újság úgy tudja és nevelő szülőknél helyezték el. A gyermek anya sorsáról szintén nem sokat tudni.