hirdetés

A japánok megint kitaláltak egy meghökkentő új hóbortot. Igaz, csak elsőre az. A fura ötlet lényege, hogy a nők kisírják magukból a feszültséget. Az új szolgáltatás elsőként a nőknek szól. Bérelhet egy helyes férfit, aki megsiratja, majd makulátlan kezeivel letörli könnyeit az arcáról. Ez nem más, mint az  Ikemeso.

siratják a japán nőket 2

Az Ikemeso egy szójáték, ami a bérelhető, könnytörölgető urakat jelenti. Az ikemen kifejezés a nagyon jóképű férfit jelenti, míg a mesomeso a sírást. Az Ikemeso szóösszetétel pedig tökéletesen leírja a szolgáltatást. Az új japános hóbort úgy működik ugyanis, hogy minden szépfiú hivatalos engedéllyel rendelkezik, „terápiás sírás” címszóval. A feladatuk pedig az, hogy a bérlő kisírja magából a felgyülemlett stresszt, feszültséget.

A bérlés után a hölgy által választott lovag kimegy a bérlő munkahelyére, ahol a bérlő és a kollégái megnéznek egy videót, amin garantáltan elsírják magukat. A videó után a jóképű férfi személyesen egy zsebkendővel törli le annak a könnyeit, aki úgy érzi, hogy erre szüksége van, majd távozik.

A bérleti díj 7900 jen, azaz 16-17 ezer forint. A szolgáltatás szeptember 24-től lesz elérhető Japánban.