hirdetés

A Panatta edzőgépei az olasz tervezőmérnökök vitathatatlan sikere: a fitness márkát világszínvonalú ergonómia, jellegzetes design és sokszínű megoldások teszik egyedülállóvá. Különleges formavilág párosul a biztonságos, időtálló és modern fejlesztésekhez. A márka népszerűségéhez hozzájárul az is, hogy széles termékkínálattal rendelkezik. A szabadsúlyos edzőgépek palettája egy újabb elemmel bővült, amely hamar meghódítja majd a keményebb edzést kedvelők szívét.

 

Kemény edzés, kíméletes megoldással

A Panatta legújabb erősítő gépe a Hip Thrust 1HP597 nevet kapta, amely a farizmok erőteljes és hatékony edzésére lett megalkotva. A berendezés már látványában is impozáns, de használat közben látszik igazán, hogy milyen komoly edzőpartnerről is van szó. A gép a gerinctartó, combhajlító és törzsizmok eredményes és látványos erősítésére koncentrál. Elsősorban azoknak a sportolni vágyóknak ajánlott, akik nem rettennek meg teljesítményük gyors és erőteljes növelésétől.

Az erősítő edzések kisebb és nagyobb súlyokkal is végezhetők, a tárcsás súlyok cserélhetők. A Hip Thrusttal akár az egy lábbal végzett gyakorlatok is biztonsággal és stabilan végezhetők. Más szabadsúlyos edzéshez képest itt maga a gép szolgálja a kellő stabilitást: nincs több balesetveszélyes helyzet.

Érdemes körülnézni a Mánia Fitnessnél elérhető gépek között, amennyiben bővíteni szeretné terme kínálatát.

Hip Thrust vs. szabadsúlyos edzés

A Panatta farizom erősítő gép számos előnnyel rendelkezik más, szabadsúlyos edzéstípusokhoz képest. A párnázott hasi henger kényelmesebb, hiszen növeli a testtel érintkező felületet és hozzájárul a fájdalommentes erősítéshez. Amennyiben izomgyengeség jelentkezik, nem kell sérüléstől tartani: az alsó test bármikor megpihenhet az ülésen, a mozgás azonnal leáll.

Ha rögzített padon történik a szabadsúlyos edzés, akkor a testnek folyamatosan alkalmazkodnia kell az alátámasztáshoz. A Hip Thrust azonban úgy lett megalkotva, hogy a háttámla a lábbal együtt mozog. Ezzel nem csak kényelmesebb és biztonságosabb az edzés, hanem a mozgástartomány is jelentősen megnövekszik. A változtatható lábpozíciónak köszönhetően a gép célzott izomedzésre is alkalmas.

Egyensúly és erő

A Hip Thrust a guggolás és a súlyemelés mozgását ötvözi. Ezek a mozgásformák az ergonomikus megoldásoknak köszönhetően kíméletesen és biztonsággal végezhetők. A hengerpárna, a háttámla, a tolókar is mind úgy lettek megtervezve, hogy a szabadsúlyos edzésre jellemző kényelmetlenségek ne jelentkezzenek. A gép használata kifejezetten javasolt azon sportolók részére, akik futó, ugró vagy küzdősportot űznek.

Ha Ön megbízható, tartós, funkcionális és versenyképes edzőgépet keres fitnesztermébe, akkor a Hip Thrustban nem fog csalódni! Az erősítő gép nem csak technológiájával, hanem egyedi, vagány formavilágával is hamar az edzőterem kedvencévé válhat. Aki valaha is látott vagy használt Panatta edzőgépet, az sosem fogja elfelejteni!