hirdetés

Lebukott a közlekedési tábla tolvaj. A tiszakécskei rendőrök kamerafelvétel alapján azonosították be egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, ügyében néhány nap alatt befejezték a vizsgálatot. A férfi közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetéséért felelhet .

tábla rongalasA Tiszakécskei Vagyonvédelmi és Bűnmegelőzési Alapítvány diszpécsere 2018. október 13-án éjjel bejelentést tett a helyi rendőrségen, mert az egyik térfigyelő kamerán észrevette, hogy a Kossuth Lajos utca és a dr. Hanusz Béla utca kereszteződésében egy férfi egy közlekedési táblát tép ki a helyéről. A szolgálatban lévő járőrök a bejelentést ellenőrizték, amely valósnak bizonyult: egy „Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtáblát találtak az út szélén eldobva.

Az egyenruhások megnézték a kamerafelvételeket, majd ez alapján a környéket végig járták. Az egyik közeli utcában ruházata alapján beazonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, aki kihallgatása során elmondta, hogy a táblát mérgében rángatta ki a helyéről.

A szabadlábon védekező, közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 29 éves férfi ügyében a rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. Az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek – írja a police.hu.