hirdetés

Brutális emberrablók ténykedtek a VIII. kerületben. Egy idős néni nyugdíjára pályáztak a banditák, így nyolc évig tartottak fogva egy budapesti pincében az idős asszonyt, aki már beszélni sem tud, olyan sokk érte.

rendőri túlkapás

Az idős néni nyolc éven át nem láthatta szó szerint a napot sem, azt is csak maximum sejthette, hogy mikor van nappal és mikor van éjszaka. Az emberrabló banda egyik tagjai közt a néni saját rokona is megtalálható volt, feltehetőleg ő adta a tippet.

A banda tagjai ételt is állítólag csak annyit adtak a fogva tartott asszonynak, amennyire szüksége volt az életben maradáshoz. Az idős asszony az átélt trauma miatt a mai napig képtelen megszólalni. Jelenleg egy kifejezetten a családon belüli erőszak áldozatait fogadó krízisközpontban gyógyul.

Az Esti Újság úgy tudja, a banda tagjai előzetes letartóztatásban vannak. Azt, hogy a VIII. kerületi bérház pincéjében miként tudták feltűnés nélkül tartani az idős nénit, nem tudni. Mint ahogy az is eléggé fura, hogy az asszony eltűnését a szomszédai, rokonai miért nem jelentették 8 évig.

Az ügyet a rendőrség is vizsgálja, ám részleteket egyelőre még nem árultak el.

(Fotó: illusztráció)