hirdetés

Az „Elég a hülyeségből!” szlogent választotta a kampányához Schmuck Andor. Az ígéretes karrier elé néző politikus úgy döntött indul a belvárosi időközi önkormányzati választáson. .

schmuck andorkaA Facebookon jelentette be Schmuck Andor, hogy indulni szándékozik a július 8-i időközi választáson. Voksolni azért kell majd, mert a fidelitasos Böröcz László, aki eddig képviselő volt a Belvárosban, beül a parlamentbe.

Schmuck állítja, „minden párt( ok)oskodástól független jelöltként” indul a választókörzetben, ahol él. „Ha valaki ebben a döntésében pártpolitikát lát, ki kell ábrándítanom: nincs ilyen motivációm! Ezt a választást összekeverni az országgyűlési választásokkal olyan butaság, mint a Galamb utcai iskola szülői értekezletet megszavaztatni az Irán atomprogramról…”

Az egykori szocialista politikus úgy látja, most közös „házmestert”/képviselőt választ a 04-es választókörzet 18 háztömbje, „így ide, nem pártos összefogás kell, hanem több pad, kevesebb zaj, igazságosabb bevételelosztás a társasházak és az önkormányzat között, még több szociális segítség és sokkal kevesebb békétlenség!”