hirdetés

Több mint háromezer meztelen biciklis kerekezett helyi idő szerint szombaton Philadelphiában, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy az embereknek pozitív képet kell kialakítaniuk magukban a saját testükről. Emellett a biciklis közlekedés és az üzemanyag-takarékosság mellett is kampányoltak meztelen menetükkel a kerekesek.
pucer-bringazas-philadelphiaA nyolcadik Philly Pucér Bringázáson mintegy háromezren vettek részt. Volt, aki kisgatyában, volt, aki testfestéssel, és volt, aki anyaszült meztelenül pattant nyeregbe. Olyan is akadt, aki maszkot is vett.

– Ez igazán nyitott és mókás mód arra, hogy leszámoljunk a meztelenség megbélyegzésével – mondta egy férfi, aki ötödször vett részt a pőre parádén.

A meztelen biciklisek ilyenkor mintegy 20 kilométert tekernek, keresztül Philadelphián. Egyébként nem kötelező a meztelenség. Mindenki annyit mutat meg magából, amennyit nem szégyell, és annyit takar el a testéből, amennyit csak akar. A szervezők bátorítják a résztvevőket, hogy legyenek teljesen meztelenek, de – mint mondták – az a legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát.