hirdetés

Komoly balhé volt Körmenden. Egykoron  a szurkolók és a játékosok, a szakvezetők békében együtt ünnepelték a körmendi kosarasok sikereit, hétről hétre. Most azonban pofonnal csattant egy szurkoló-vezető nézeteltérés. A drukker kapta a pofont, aki egy hölgy volt.

körmend-vsanépe

A Népszabadság információi szerint az egyik szurkolói csoport vezetője a múlt heti Magyar Kupa-siker utáni össznépi bulin szakmai vitába keveredett Déri Csaba sportigazgatóval. A hölgy ugyan nagyon örült, hogy a klub 18 év után ismét MK-győztes lett, de azt kifogásolta a szurkoló, hogy kevés hazai játékos szerepel a csapatban.

Ezen állítólag feldühödött a korábbi edző, s nemes egyszerűséggel először ököllel, majd kétszer tenyérrel arcon ütötte a már-már edzői vénával és rutinnal rendelkező majdnem edző hölgyet.

Orvost szerencsére nem kellett hívni, ennek ellenére híre ment a városban a történteknek. Igaz, nem történt azóta semmi. Mi bízunk benne, hogy a két fél megbeszéli az ügyet és valahogy lezárja egy bocsánatkéréssel és egy kis kedvességgel.

(Fotó: Vasnépe)