hirdetés

Itt a megoldás az üzleti karrierjüket fontosabbnak tartó nőknek, mint a szerelmük megtartását. A Loving Puffy Bear előnyei közé sorolja a bolgár gyártó, hogy nem horkol, izzad, vagy panaszkodik. Azaz tökéletes társ. Ajánljuk neked is többek között kedves D.N. Bár együttérezni, megérteni, meghallgatni, véleményt formálni szegény Loving Puffy nem fog tudni soha.

 

Nem mindig vagyunk párkapcsolatban, de mindig jól esik egy nagy ölelés. Erre a filozófiára építtette fel Loving Puffy Bear nevű termékét egy bolgár cég. A vállalat által késztett 170 centiméteres plüss medve emberi méretű törzzsel és végtagokkal rendelkezik és – bár tagadhatatlanul bizarr első ránézésre – gyártója szerint tökéletes választás bárkinek, aki szingli, távkapcsolatban él, vagy csak egyszerűen szeret úgy aludni, hogy valaki átöleli – számolt be a LADBible.

A 3,2 kilogramm súlyú medve 160 amerikai dollárba (körülbelül 61 ezer magyar forintba) kerül és a visszajelzések szerint van, aki nem bánta meg, hogy beszerezte. Liya például azt állítja, hogy, bár az első néhány napban furcsa volt, hamar megszokta a gigászi medve jelenlétét és most már el sem tudná képzelni, hogy úgy megy haza, hogy Loving Puffy Bear nincs ott. Karry arról számolt be, hogy mióta vele van a medve sokkal gyorsabban és könnyebben alszik el. Imádja a puhaságát és azt a biztonságérzetet, amit nyújt. Susan számára pedig a medve valódi áttörést hozott. A szobájában elhelyezett Loving Puffy Bear segítségével ugyanis sikerült leküzdeni a sötéttől való rettegését.

A gyártó egyébként honlapján jelzi, hogy valószínűleg kell egy kis idő, amíg a vásárló megszokja a mackó látványát, de idővel hozzászokik és a termék egyenesen a család tagjává válik majd. További előnyként említik, hogy Loving Puffy Bear nem horkol, nem izzad és nem panaszkodik és arra is figyelmeztetnek, hogy bár tetszés szerint fel lehet öltöztetni, pucéran érkezik majd meg a csomagban.

A Macit különösen ajánljuk egy kedves ismerősünknek D.N.-nak.