hirdetés

A hazánkba fura módon szöktetett elítélt macedón ex-miniszterelnök él és virul, s éli a kispolgárok szürke hétköznapjait Budapesten. Gruevszki mint ismeretes extra gyorsasággal és valljuk be gyanús és különös módon kapott politikai menedékjogot.

 

gruevszki bpstBár nem kell félnie Budapesten a macedón szökött politikusnak nem egyedül van , ezen a képen is létszik, hogy egy férfi ott van a közlekedési tábla takarásában. Ő érdekes módon Gruevszki még aktív politikusként való útjain is mindig ott volt az utóbbi években, azaz vagy a testőre vagy valamiféle testőr, tolmács, titkár szerepben tündöklő férfiről beszélhetünk.

 

A Guardian tudósítójának, Dan Nolannek sikerült lencsvégre kapnia Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnököt Budapest belvárosában, az Anker közben. Nolan Twitter bejegyzésében  osztotta meg a képet, a hvg.hu pedig árusoktól érdeklődött , hogy látták-e Gruevszkit. E szerint az ex-miniszterelnököt „a Deák Ferenc téren  többször látták már a karácsonyi forgatagban Gruevszkit, de turistának nézték, mert úgy viselkedett”.