hirdetés

A válasz határozott igen. Egy női aktatáska nem csak hivatalos eseményekre lehet igazán jó kiegészítő. Gondolhatjuk, hogy egy aktatáska komoly és hivatalos, pedig lehet praktikus és nőies egyben.

 

A női aktatáskáról

 

Egy valódi bőrből készült aktatáska nagyon jól bírja a mindennapos használatot. Kellően nőies lehet bizonyos színekben (pl. rózsaszín), amihez egy kis merészség is társul, hiszen egy alap aktatáska fekete és nem rózsaszín. Ettől különösen érdekes darab lesz, amit élvezet viselni.

 

A táskákban általában 5 resz van, amiben minden elfér, amire csak szükségünk lehet. Helyet találunk benne a laptopnak vagy tabletnek, de még az iratokat és a telefont is könnyedén eltüntethetjük benne. Ez a tartós és kényelmes darab remekül kiegészítheti még a legunalmasabb ruhát is, legyen szó tárgyalásról vagy éppen csak egy előadásról, amin meg kell jelenni.

 

Persze nem csak rózsaszínben kaphatunk belőle, hanem választhatunk kéket, pirosat és feketét is, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük.

 

A legjobb, ha egy aktatáska nem csak kézi fogótartóval rendelkezik, hanem tartozik hozzá vállpánt is, amivel nagyságrendekkel könnyebben hordozhatjuk. Ez lehet fix vagy rácsatolható egyaránt, bár lényegét tekintve mindegy is, hiszen az a fontos, hogy a súlyt a vállunkon és ne a kezünkön viseljük általa.

 

Ha ezt a táskát választjuk, akkor biztosan nőies és kifejezetten elbűvölő látványt nyújtunk majd.

 

Mivel viseljük?

 

Színek tekintetében a rózsaszín egy olyan árnyalat, amit bármihez viselhetünk, nem kell full rózsaszínbe bújnunk.

 

Remek párosítás lehet egy fehér, fekete, szürke összeállítás, amihez kiegészítőként bátran viselhetjük a rózsaszín aktatáskánkat. Ha mindez nem lenne elég, akkor jöhetnek a púder rózsaszín körmök, illetve a rúzs, de akár még egy rózsaszín sál is megengedett lehet, ha hűvösebbre fordulna az idő.

 

Ezzel a táskával garantáltan kitűnik a tömegből a viselője, így csak akkor érdemes választani, ha ez nem zavarja az embert. Ha kicsit visszafogottabb külsőre vágyunk, akkor sem kell kétségbe esni, mert a fent említett színek között biztosan megtalálhatjuk az ideális darabot.