hirdetés

Nem könnyű megtalálni az új telefonodat, nem igaz? Ezzel bizony mi is tisztában vagyunk! A Samsung Galaxy S20 egy hihetetlenül király telefon, ám a három különböző típus miatt, amely megjelent a szériában, igazán nehéz a választás. Melyek a különbségek köztük? Melyiket kellene választanod? Ha szemezel ezekkel a telefonokkal, most eláruljuk, mik a különbségek közöttük, amelyek alapján könnyedén kiválasztod majd, hogy melyiket is szerezd be. A bejegyzésünk végén pedig találsz majd egy hasznos infót is!

 

A legfontosabb tudnivalók a három telefonról!

A három modell látszólag ugyanolyan, azonban mindegyik más-más extrákat tartogat számodra, így tulajdonképpen ígyis-úgyis különleges és király eszközt tudhatsz majd magadénak, ha beszerezed!

Nézzük csak, milyen tulajdonságok teszik különlegessé az egyes verziókat!

• Ha a méret a lényeg

Nagy vagy kisebb kijelzős telefonra vágysz? Mindenki számára más a kényelmes. Van, aki azt szereti, ha az alkalmazásai, a játékok, na meg persze a videók, filmek és sorozatok minél nagyobb képernyőn jelennek meg. Azoknak, akik kisebb kijelzőre vágynak, az S20 vagy a 20+ lesz a tökéletes, ugyanis ezek éppen csak nagyobbak, mint az S10. Mit jelent ez pontosan? Ezek a telefonok 6,4 hüvelykesek. Azoknak, akik nagyobb telefonra vágynak, ott van az S20 Ultra, amely 6,9 hüvelykes óriás telefon.

• Fotózkodás, emlékgyártás, instázás a legfontosabb a számodra?

Ha te is a fotózás szerelmese vagy, akkor bizony a nagyobbik telefonra lesz szükséged. A Samsung Galaxy S20 és S20+ kiváló telefonok, ám első és hátsó kamerájuk éppen ugyanolyan. Az Ultrának ezzel szemben 12 megapixeles panorámakamerája, 48 megapixeles távolsági kamerája és 108 megapixeles szenzora van. Csupán az autófókusszal akadtak a kiadás utáni első időszakban problémák, ám ezeket a frissítések rendbe hozták.

• Akik egész nap mobilozni akarnak

Aktív mobilhasználóként nyilván neked sem mindegy, hogy meddig tudod egyetlen töltéssel kiélvezni a telefon funkcióit. Milyen az aksija az új Samsung Galaxyknak?

• A Samsung Galaxy S20 aksija 4000 mAh,
• a Samsung Galaxy S20+ akkumlátora 4500 mAh,
• a Samsung Galaxy S20 Ultráé pedig 5000 mAh.

Mi azt tanácsoljuk, az aksi alapján ne válassz, ugyanis mind a három készülék könnyedén kibírja az egész napos használat gyötrelmeit.

• Ha élvezni szeretnéd az 5G-ben rejlő lehetőségeket

Ha ezt a funkciót szeretnéd használni, vagy az S20+-t vagy az Ultrát válaszd!

• Melyiknek a legjobb az ára?

Ahogy az a legtöbb telefonnál lenni szokott, itt is a legkisebb a legolcsóbb, amelyet 799 dollárért, az Ultrát pedig 1.399 dollárért árulják.

Védd meg az új készüléked!

Ha kiválasztottad és beszerezted az új társadat, mindenképp találj rá egy olyan tokot, amely nem csak szép, trendi, de védi is! Mi az INFINITY Tokok tokjait ajánljuk, ezek ugyanis éveken át képesek majd megvédeni készülékedet!