hirdetés

Uma Thurman számára véget ért a rémálom. A a kislányát jogerősen is ő nevelheti tovább, és úgy tűnik a szerelem is rátalált ismét. A hírek szerint azonban egyezséget kötött a színésznő és ex párja.

 

uma thurmanAhogy azt az Esti Újság is megírta korábban komoly vádakkal illették a a 46 éves színésznőt. A félig magyar származású exférje szerint rendszeresen alkoholra szed gyógyszereket és mentális problémákkal is küzd a hollywoodi világsztár.

 

A két éven át tartó pereskedés valóban megviselte a sztáranyukát, de ő váltig állította: semmilyen szenvedélybetegségben nem szenved, és mentális problémái sincsenek. Úgy tűnik a tények is őt igazolják, ugyanis végre véget ért a jogi háború, melynek eredményeképpen minden marad a régi felállás szerint: azaz Luna az anyjával marad New Yorkban, a Londban élő édesapa pedig láthatási jogot kapott.

Kemény meccs zajlott le kettejük között, ezért nem is csoda, hogy Uma eddig nem mutatkozott nyilvánosan az új kedvesével.

Most azonban lencsevégre kapták őket a karib-tengeri szigeten, St. Barthson, felhőtlen boldogságban sétálni a vízben – írta meg a Best.