hirdetés

Egy jó weboldal nemcsak az ügyfelek tájékoztatását segíti, hanem tulajdonképpen az arculat, így a marketing szerves részét is képezi, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kezekbe adjuk a weboldal készítést. Az sem mindegy, hogy milyen hivatalos weboldallal vagyunk jelen az üzleti életben, hiszen a partnereink, potenciális vásárlóink ezzel a felülettel találkoznak majd, méghozzá lehet, hogy először. A következő pár sorban a profi weboldal ismérveiről olvashatsz bővebben.

 

Önműködő weboldal – a profi weboldal készítés kulcsa?

Nos, egy olyan weboldal, ami önműködő, tehát gyakorlatilag folyamatosan generálja az értékesítést, minden bizonnyal a “jó weboldal” kategóriába sorolható. Ez akkor is dolgozik, amikor mi éppen alszunk, pihenünk vagy nyaralunk. Az ún. marketing vezérelt weboldalak nagyon könnyen és gyorsan elérik a vevőt, ez pedig természetesen a profiton is meglátszik majd.

Érdemes olyan szakmabelieket is megkérdezni a témáról, akik azt is fel tudják mérni, hogy milyen weblapra van szükségünk. Például egy, a Google által is minősített, szakértő csapat valamennyi kérdésre választ adhat és biztonságot adhat weboldal készítés során. A használatra kész weboldal célja, hogy előkelő helyen jelenjen meg a Google keresőben, hogy minél több felhasználó találja meg a számunkra fontos kulcsszavakra. A Google irányelvei elég szigorúak, így minden esetben fontos, hogy ezeknek megfeleljen weboldalad.

Mik azok az “okos funkciók?”

Az okos funkciók segítségével professzionális weboldal készíthető. Lássunk egy – két példát, hogy jobban megértsd!

Az egyik ilyen funkció a saját szerkesztő felület, amely lehetővé teszi, hogy a szakértők könnyen létrehozzanak új weboldalakat, s a kész oldalak szövegét, formavilágát később is módosíthassák. Ezzel szinte kéz a kézben jár a mobiloptimalizált megjelenés, ami ahogy a neve is mutatja, a honlap mobilnézetét biztosítja.

Kiemelendő továbbá a korlátlan design, amelynek kialakítása során ügyelnek a trendekhez és a vállalati arculathoz való alkalmazkadásra.

Megemlíthetnénk még az okos kapcsolati űrlapot, az okos hívógombot, a keresőoptimalizált felépítést, az online chat, a galéria, a blog vagy az online fizetés funkcióit is. Az Adnet Media weboldalkészítő szakemberei azon vannak, hogy valamennyi funkcióval segítsék online értékesítő tevékenységed és megjelenésed.

Hogyan szerezhetsz új ügyfeleket, profi weboldallal, azaz az online marketing ereje

A kérdésre a válasz a folyamat magjában rejlik, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogyan fogunk neki a weboldal megalkotásának. A marketingvezérelt weboldalak létrehozásának alapja ugyanis, hogy a fejlesztést alapos marketingkutatás előzze meg. Ez alapján már elkészíthető egy tudatos stratégia, amelyben kidolgozzuk a weboldal felépítését, szövegezését. Mindezt oly módon, hogy képes legyen a potenciális vásárlókat, a célcsoportot kapcsolatteremtésre ösztönözni.

Egy elkészült weboldallal további teendőink is vannak, ugyanis ezt a későbbiekben online kampányokkal lehet népszerűsíteni, és vásárlókat irányítani rá, hogy az ügyfelünk növelni tudja online értékesítéseit, akár Google hirdetések, vagy a Facebook marketing segítségével.

Ha mindez megvan, akkor már elmondhatod magadról, hogy a profizmus “webes vizein” evezel.