hirdetés

Elképesztő és egyben drámai baleset történt Csongrád Vármegyében. Egy kutyalánc csavarodott egy kisgyerekre, aki megfulladt és így életét vesztette.  A Csongrád megyei rendőrök gondatlan emberölés gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Halott gyermeket találtak egy tömörkényi ház udvarán a csongrádi rendőrök, akik  még vizsgálják az 1 éves kisgyermek halálának a pontos körülményeit – írja a police.hu.

A rendőrségre 2023. július 18-án, azaz kedden délelőtt érkezett bejelentés a halálesetről, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói gondatlan emberölés gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást és a gyermek szülei aligha ússzák meg a felelősségre vonást, annak ellenére, hogy a gyermekük elvesztése igen nagy fájdalommal járhat.

Azt senki sem érti, hogy a kutyalánc miképp tekeredhetett rá a kisgyerekre és ebbe, hogy halhatott bele. Feltehetőleg a kisgyerek nyakára tekeredett a lánc és megfulladhatott. Az is rejtély, hogy a szülők vajon mit csináltak és, hogy nem vették észre, hogy baj van ? Elsőre mindez megmagyarázhatatlan.