hirdetés

Zseniálisan aranyos ez a kilenchetes brit bébi. Junior Cox-Noon egész fején brutális mennyiségű haj van már. hajas-baba-daily-mailJunior akár merre jár anyukájával, mindenhol rá irányul a figyelem, ami nem is csoda – írja a Daily Mail.
Brutális mennyiségű haja van ugyanis a 9 hetes fiúcskának. A hajas baba élvezi is a figyelmet, és amikor anyukája egy sapkát szeretne ráadni, hogy felgyorsítsa a vásárlást, egyből sírni kezd.

Junior, amikor megszületett, már akkor is sokkal több hajjal rendelkezett, mint újszülött társai, az ápolók el is nevezték kis medvebocsnak.

Mindenki azt mondta az anyukának, hogy a kisgyerek haja ki fog hullani, mivel az ilyen idős babák hajával általában ez történik, amikor hátukon fekve dörzsölés éri a fejüket. Ennek ellenére a kisfiú haja nemhogy nem hullott ki, hanem tovább nőtt.

A fodrász anyuka mindig megszárítja a haját hajmosás után, mivel természetes módon sokáig tartana a folyamat. A nő két másik fiának nincsen hasonló frizurája.

Kutatások alapján a kisbabák erősebb hajnövekedése összefüggésben lehet a terhesség közbeni gyomorégéssel, ugyanis a gyomorégést és a hajnövekedést is a magas ösztrogénszint okozza.

(Fotó: Daily Mail)