hirdetés

Andy Vajna is jobban teljesít szerencsére nemcsak a Fidesz. Így a kaszinó koncessziót és magyar filmeket is felügyelő Andy Vajna és hitvese Tímea idén is kibérelt egy luxuslakosztályt a méregdrága Aspenben.

timea vajna

A híresek és gazdagok amerikai síparadicsomában, s bár nem luxushotelben foglaltak szállást, hanem egy házat vettek ki Aspenben. Az összköltség így is meghaladhatta a négymillió forintot – írta a Blikk.

A házaspár nem kettesben utazott, idén Timi húgát, Lillát is elvitték a milliárdos üdülőhelyre szenteste. A nemes gesztus azt is jelzi, Andy idén kétszer annyit költ a fényűző téli lazításra, mint tavaly, jóllehet az utazás nem jelentett pluszkiadást, hiszen a filmproducer magángépén repülték át az Atlanti-óceánt.

A Vajna-négyes nem luxushotelben lakott, hanem házban, ami vélhetően kedvezőbb, de borítékolható, hogy az összköltség – az ajándékokat nem számolva – így is meghaladja a négymillió forintot. Arrafelé ez normális, hiszen most is olyan hírességek üdülnek Aspenben, mint Mariah Carey, Kate Hudson és Paris Hilton.