hirdetés

A konyhabútor megválasztása legalább olyan nehéz feladat, mint a nappaliban lévő kanapé vagy a fürdőkád beszerzése. Sok múlik a színeken, az anyagon, és legfőképp azon, hogyan illeszkedik majd a ház többi részéhez. Segítünk a választásban!

 

Kedves pillanatok, jó emlékek

Minden otthon akkor teljes, ha csupa-csupa szép emlékkel töltik meg a helyiségeket. Különösen igaz ez a nappalira, ahol a közös játékok, beszélgetések és kikapcsolódás hozza össze a családot.

Az otthon másik fontos része pedig a konyha, ahol a főzés, sütés öröme ragyogja be a szobát. A szórakozás mellett a tanuláson és a feltöltődésen is nagy hangsúly van, hiszen itt indul és végződik egy-egy boldog nap.

Éppen ezért a konyha berendezésére nem csupán praktikai szempontokból érdemes gondolni. Bár rendkívül fontos a tárolás, hogy okosan és rendszerezetten tarthassuk a szükséges eszközöket, fontos az otthonosság is.

Az ideális konyhabútor pedig olyan stílusú, színű és anyagú, amely illeszkedik az otthon fontos stílusjegyeihez, emellett jól dekorálható is. Így megcsillogtathatjuk egyéniségünket, kifejezhetjük önmagunkat, mégis egy letisztult, harmonikus és modern konyhát tudhatunk magunkénak.

A KonyhaMax.hu konyhaelemei és konyhabútorai számos stílusban és színben elérhetőek, hogy biztosan megalkothasd álmaid konyháját!

Ne féljünk az újításoktól!

Sokan álmodozunk arról, hogy teljesen tiszta lappal indulhassunk, ha egy ingatlant megvásárolunk vagy felépítünk. Így bizonyos szempontból könnyebb dolgunk lesz, hiszen mindent a saját ízlésünkhöz és igényeinkhez alakíthatunk. Azonban egy meglévő, félig berendezett lakás esetében könnyebb a már meglévő stílushoz illeszkedő bútorokat és dekorációt megtalálni.

A konyhafelújítás azonban egy olyan fontos tényező, amelyet új ingatlan vásárlásakor mindenképpen érdemes megtenni. Nem csak higiéniai szempontból szerencsés egy vadi új berendezés beszerzése. Ilyen módon garantáltan évtizedekre letudhatjuk a felújítást, és pontosan olyan lesz a végeredmény, amilyet szeretnénk.

Dekoráljunk kedvünk szerint

Az egyszínű, például fekete vagy fehér konyhabútornak az a legnagyobb előnye, hogy könnyű étkezőgarnitúrát és dekorációkat választani mellé. Így előkaphatjuk a nagymamától örökölt csipkefüggönyt, vagy az akciós vásáron beszerzett, színes perzsaszőnyeget, mégsem érezzük majd idegennek és túl soknak az összhatást.

Kísérletezzünk bátran a kiegészítőkkel, és törekedjünk az otthonosságra és az önkifejezésre minden egyes elemmel, amit beszerzünk! A lényeg ugyanis az, hogy jól érezzük magunkat minden négyzetméteren, és számunkra kedves pillanatok köszönjenek vissza a tárgyak képében. Egy egyszínű berendezéssel pedig akár látatlanban is vásárolhatunk, garantáltan illeszkedik majd a legszínesebb darab is.

Látogass el a KonyhaMax.hu honlapjára, és fedezd fel a számos konyhabútor-variációt rengeteg színben és stílusban!