hirdetés

Sokan csak betérnek egy szakboltba, majd a legolcsóbb kapcsolókat és villanyszerelési eszközöket kiválasztva térnek haza. Ezek általában nem is hasonlítanak egymásra, nem beszélve arról, hogy nem feltétlenül használhatóak minden ingatlan esetében. A cél az lenne, hogy olyan termékeket válogassunk össze, amelyek egy kollekcióból származnak, így sokkal egységesebb képet hozhatunk létre az otthonunkban. Ebben a cikkben arról írunk részletesebben, hogy miért érdemes ezekben gondolkodni. 

Kapcsolócsalád? De milyen?

A fogyasztók egyre többször látják be, hogy mennyi előnye van a minőségi, márkás kapcsolócsaládoknak, amelyek megbízhatóan működnek. A többség tehát nemcsak jól mutat a lakásban, de még az összképbe sem zavar bele. 

Az Elektrikstore.hu Legrand SUNO kapcsolócsaládja igen népszerűnek számít, hiszen olyan stílust képvisel, amely minden igényt kielégít. Igazodik a felhasználóhoz, ezáltal tényleg tökéletesen passzol az otthonunkba. Gondoljunk csak bele, hogy milyen jó érzés egy olyan otthonban élni, ami nemcsak kényelmes, de még biztonságos is. 

A SUNO termékcsalád elhozza mindezt számunkra, hiszen időtállósága mellett természetes hatást kelt, ezáltal tökéletesen illeszkedik a szobákba. A szögletes formája, valamint az enyhe ívelt hatása teszi igazán különlegessé ezt a termékcsaládot. 

Miért a Legrand?

Mert a gyártó évek óta meghatározó szerepet tölt be ezen a piacon. A céljuk a folyamatos fejlődés, mind a gyártási technológia, mind a kinézet kapcsán. A nevük szinte egybeolvadt a minőséggel, hiszen aki csak teheti, Legrand kapcsolókat választ otthonra. Emellett a szakemberek is gyakran dolgoznak ezekkel az eszközökkel.

A fejlesztések kapcsán mindig figyelnek az innovációra, folyamatosan azon vannak, hogy a versenytársak előtt maradjanak. Fontosnak tartják továbbá a környezetvédelmet, a dolgozók egészségét, illetve természetesen a fenntarthatóságot is. Nagy figyelmet szentelnek az intelligens megoldások használatára, így szinte mindig az elsők között vannak, akik olyan eszközzel rukkolnak elő, amiben más még nem gondolkodott korábban. 

A kapcsolócsalád tagjai

Mivel a SUNO termékcsalád igen széles választékban kapható, így mindegy, hogy hagyományos vagy modern villamossági eszközt szeretnénk otthonra, ezt a Legrandtól mind megkapjuk. Ott vannak például a dupla USB-vel ellátott töltőaljzatok, de bőven akad energiatakarékos technológiával készült kiegészítő is. Ilyenek a mozgásérzékelős kapcsolók, amelyek esetében 2 és 3 vezetékes kapcsoló közül válogathatunk. 

Nem mehetünk el szó nélkül a fényerő-szabályozók mellett sem. Ezek kapcsán beszélhetünk forgatógombos és nyomógombos kivitelekről egyaránt. A kapcsolócsalád további tagjai még a keretek, a számítógépekhez használható aljzatok, illetve természetesen a termosztátok és a kiemelőkeretek is.