hirdetés

Bár még eltűntként keresik a zuglói Sápi Attila MSZP-s önkormányzati képviselőt, már átvette az ügyet a BRFK Életvédelmi Osztálya. Úgy tudjuk felmerült a gyanú, hogy megölték a baloldali politikust mert sokaknak útban volt.
sápi-mszpA zuglói politikus cégének ügyfélkörét többször is végigvizsgálták, csakúgy, mint politikusi és magánkapcsolatait. Az MSZP-s képviselőt úgy tudjuk megölhették. Egyrészt sokat tudhatott fontos emberekről, akár politikusokról is és sokat tudhatott fiktív számlákkal foglalkozó bűnszervezetekről is, hisz ő is sok cég strómanja volt.

A rendőrség állítólag azonban amiatt vizsgálódik , hogy akiről ennyi idő után sem érkezik semmilyen új információ, az vélhetően már nincs az élők sorában.
A BRFK szerint a rendőrség a férfit továbbra is eltűntként keresi. Még legalább 88 évig, hiszen a körözési törvény rendelkezései alapján az eltűntként való körözés elévülési ideje 90 év.

Mint arról mi is írtunk 2016. január 5-én tűnt el az akkor 43 éves Sápi Attila, melegítőben, sportcipőben , állítólag elindult valahova budapesti bérlakásából. A XV. kerületben élő szocialista politikust legutoljára még látni vélték aznap a bérleménye közelében, egy sörözőben, ahol 15-20 percet töltött. Élettársa csak öt nappal később jelentette be az eltűnését a rendőrségen. Sápi állandó lakhelye Monoron van, az ottani rendőrkapitányság vizsgálati osztálya kereste az önkormányzati képviselőt, míg a BRFK át nem vette tőlük az ügyet.