hirdetés

Brutális rémtett egy panelházban. A szomszédjai fejét levágta egy fűrésszel és megfőzte egy 64 éves szentpétervári férfi, majd jót lakmározott belőlük. Az idősödő férfi nem titkolta, hogy horrorfilmek ihlették, és nem tagadta a rendőrségen a szomszédok megölését sem. A házaspárnak azért kellett meghalnia, mert hangos bulikat rendeztek.

szentpetervar-lakotelep-1024x576

A gyilkos és az áldozatok lakótársak voltak egy szentpétervári lakótelepen. A férfi szerint az áldozatok alkoholisták voltak, állandóan zajos bulikat csaptak, ebből lett neki elege. A holttestekről fűrésszel vágta le a fejeket, a testeket pedig feldarabolta. A fejeket a panellakás konyhájában megfőzte. A testektől úgy próbált megszabadulni, hogy apránként lehúzta a darabokat a vécén.

A férfi akkor bukott le, amikor áldozatainak darabjai hatalmas dugulást okoztak a lakótelep csatornahálózatában. A szerelők elszörnyedtek, amikor meglátták, hogy mi okozta a problémát. A nyomozóknak rövid idő alatt sikerült megtalálniuk, hogy melyik lakásból származhatnak a dugulást okozó emberi darabok.

Amikor bekopogtattak a 64 éves férfihoz, az egy percig sem próbált tagadni, mindent bevallott. A nyomozók vizsgálják, hogy az egyébként büntetlen előéletű gyilkos evett-e az áldozataiból.