hirdetés

Hihetetlen de rátámadt egy ügyeletes orvosra egy fóti házaspár. Volt itt szitkozódás, lökdösődés, ütlegelés, fenegetés, rugdosódás az őrjöngő pár részéről. A doki védekezett egy ideig majd a tettek mezejére lépett és a felbőszült harcos férfi fejét beleütötte egy parkoló autóba. A támadót végül koponyasérüléssel szállították kórházba.Az ügynek feltehetőleg itt még nem lesz vége.

 

Fóton szombaton rátámadtak az ügyeletes orvosra, aki civilben testépítő. Dr. Lestár Ferenc a Borsnak azt mondta, péntek éjjel kereste egy házaspár telefonon, hogy másnap állítsa be a feleség vérnyomását, de közölte, ügyeletben erre nincs lehetőség.

Az orvos elmondása szerint másnap reggel a házaspár megjelent nála. A nő először gyalázta a rendszert, ordibált, amiért nem kapott segítséget, majd nekilökte a szekrénynek a doktort. Ő az asszonyt ellökte, mire a férj elkezdte a fejét ütni, a feleség hátulról rugdosta. Az orvos kiszaladt a nyílt térbe, hogy legyenek szemtanúk, becsukta az épület ajtaját, amit támadói berúgtak, majd követték. Az orvossal közölték, hogy ők ketten vannak és majd hamis tanúzással rám verik az ügyet, és egyébként is szólnak a fiaiknak, akik majd agyonvernek engem.

Dr. Lestár az utcán megtudta ragadni a férj fejét majd azt odaszorította a pár ott parkoló autójára, majd néhányszor hozzáverte.

A rendőrséget egy beteg értesítette, aki ügyeleti telefonján hívta az orvost, így hallotta a szidalmakat. A házaspár is hívta a segélyhívót, mentőt is kértek a helyszínre.

A dühöngő férj koponyasérülést szenvedett, kórházba vitték. Az orvos nem ismeri a diagnózisát, de biztos benne, csak zúzódást szenvedett. Ellene nem indult büntetőeljárás, tanúként hallgatták ki, de hétfőn meg kell jelennie a főnökénél, szerinte benne van a pakliban, hogy kirúgják.

Nos az eset fura és egyben sokkoló is. Feltehetőleg a megvert támadó nem fogja ennyiben hagyni az ügyet és magánvádas eljárásban beperlik majd a megfenyegetett orvost. Persze ezzel csak azt fogják elérni, hogy a doki nem gyógyítani fog, hanem bíróságra járni feleslegesen, mert a jogos önvédelmi helyzet nem is kérdés az orvos részéről.

(cst)