hirdetés

Nem semmi bunyóba keveredett egy 61 éves nyugdíjas. Egy 150 kilós anyamedvével kellett megküzdenie az ontariói férfinak, Rick Nelsonnak, akinek óriási szerencséje volt. Pár karcolással és karmolással megúszta a medvepárbajt.

medve boksz nelson

A Sudbury melletti erdőben sétáltatta a kutyáját, amikor hirtelen szembe találta magát egy többmázsás anyamedvével. Séta közben azt vette észre Nelson, hogy előtte haladó kutyája megtorpan és ugatni kezd. Erre a medve kidugta a fejét az őt eltakaró bokorból, és amint észrevette Nelsont, rávetette magát. Az anyamedve a bocsait akarta védeni. A férfi nyugalmazott erdész és korábban bokszedzésekre járt, így nem volt ismeretlen számára a harcművészet világa. A medve először balról sújtott le rá, de a férfi elhajolt a méretes karmok elől, és egy jobbhoroggal válaszolt. Az állatot a szája környékén találta el, mire a medve ismét suhintott a mancsaival, és végigkaristolta az erdész arcát és testét is.

A harc gyorsan véget ért, a medve végül elszaladt a bocsaival. Nelsonnak óriási szerencséje volt, mivel az ilyen támadásokból általában a medvék jönnek ki győztesen.