hirdetés

Citromsárga, sötét narancs, jádezöld vagy bársony lila? A színek, amelyek melegséggel és energikussággal töltenek fel egy otthont, bátran használhatók a matt festék színpalettájáról! Bútorra, tárgyra vagy falra? Igen, lenyűgöző a végeredmény!

 

Színterápia otthonunkban

Sokan nem rajonganak a krétafestésért, a vintage hangulatú színekért, ezért inkább le is mondanak a festés élvezetéről. Lakásfelújítás, bútordekorálás során azonban létezik egy alternatíva, amely csodás, karakteres színeket eredményez, stílusos egyedi otthont teremthetünk meg vele.

A pasztell színek helyett élénk, energikus színvilág érhető el a La Pajarita matt festék bármelyik árnyalatával. Kiválóan használható a saját érzéseink, egyedi látásmódunk kifejezésére, az önkifejezésre otthonunk által is. Nincs olyan felület a lakásban, nincs olyan bútor, amelynek ne állna jól ez a színpaletta és ne lenne használható ez a festékcsalád.

Ismerd meg a matt festék sokoldalúságát!

Zseniális otthonunk újraálmodásához a Birdo Shop matt festékei rendkívül sokoldalúan alkalmazhatóak, emellett pedig igazán könnyen használhatóak kezdők számára is. A festéknek nincs kellemetlen szaga, gyorsan szárad és egyszerű vele dolgozni.

Akár alapozó nélkül is felvihetjük a felületre. Egyrétegű festéssel is hatásos eredmény érhető el, sőt záróréteg sem feltétlenül szükséges, mindössze nagyobb igénybevétel esetén ajánlott lakkozás vagy waxolás. A munkálathoz bátran használhatunk ecsetet, hengert vagy higítást követően a festékszóró is tökéletes.

Bútorra, kisebb tárgyakra, de falra is kitűnő választás! Elmondhatjuk, hogy a felhasználási területének csak a képzelet szabhat határt, teljesen a kreativitásra bízott, hogyan alkalmazzuk otthonunk csinosítására. Gyönyörű színekkel bármikor újjávarázsolhatjuk életterünket a matt festék felfedezésével!

Hogyan alkoss vele tökéleteset?

Minden festés a megtisztított, pormentes felülettel kezdődik. Ha régi bútort szeretnénk felújítani, akkor az előző festéket, ahol repedezik, felpereg mindenképp távolítsuk el! Amikor nagyobb igénybevételnek kitett a felszín, akkor pedig ajánlott alapozó használata a festés megkezdése előtt.

Indulhat az alkotás? Akkor a matt festék legyen felrázva és összekeverve, majd vegyük magunkhoz a legideálisabb festő eszközt; ez ecset esetében legyen minőségi, puha sörtéjű a szép, csíkmentes eredményhez, henger esetén legyen szivacsból az anyag, a festéket pedig érdemes egy picit higítani és vékonyan több rétegben felvinni.

A La Pajarita matt festék rendkívül gyorsan szárad és tartós festést eredményez. Azonban, ha a tárgyat később gyakran mozgatjuk, nagyobb nedvesség érheti, akkor a minél időtállóbb végeredményhez egy lakk vagy wax réteg javasolt lezárásként.

Ugye, hogy nem ördöngösség? Nyugodtan élvezd ki alkotói éned, éld át a festés felszabadító érzését majd munkád gyümölcsének örömét!