hirdetés

Feladta magát a botrányhős énekes és önként jelentkezett a Los Angeles-i rendőrségen Marilyn Manson amerikai rockénekes, aki ellen a New Hampshire-i rendőrség adott ki elfogatóparancsot még májusban. A testi sértéssel vádolt énekes kifizette az óvadékot, így szabadon távozhatott a rendőrségről.

 

Mansont – eredeti nevén Brian Hugh Warnert – egy 2019-es üggyel kapcsolatban kétrendbeli testi sértéssel vádolják. Az énekes 2019. augusztus 18-án egy koncerten lépett fel Gilfordban, ahol a rendőrség szerint bántalmazott egy videóst.

A People magazinnak nyilatkozó három koncertlátogató elmondása szerint az énekes először leköpött egy kamerát, majd a kamerát kezelő nőt is többször leköpte. Howard King, Manson ügyvédje májusban nevetségesnek nevezte a vádakat. Manson a színpadon szeret provokálni, különösen a kamera előtt – mondta King.

Májusban szintén bántalmazással vádolta az énekest korábbi asszisztense. Emellett Mansont április végén perelte be volt barátnője, Esmé Bianco, aki azt állítja, hogy a férfi megerőszakolta és fejszével kergette. Februárban Evan Rachel Wood színésznő és több más nő is arról vallott, hogy Manson fizikailag, érzelmileg és szexuálisan is kihasználta, zaklatta őket.

(Ajtai)