hirdetés

Sokak bakancslistáján megtalálható a limuzinos utazás, amit teljesen megértünk, hiszen a legunalmasabb bulit is képes feldobni egy ilyen élmény. Kicsik és nagyok előszeretettel választják ezt a “szállítási módot”, s az utazást egyben összeköthetik a szórakozással vagy éppen a városnézéssel. 

Budapesten például ma már last minute limuzinbérlésre is van lehetőséged. Arról, hogy ez pontosan mit takar, a következő cikkben olvashatsz. 

Mi is az a last minute bérlés?

Te is szeretnél felejthetetlen bulit szervezni, de már minden szolgáltató foglalt? Kapóra jönne egy az utolsó percben befutott ajánlat? A limousine rental Budapest szolgáltatása mellett most a last minute bérlés lehetőségével is élhetsz. De mit jelent ez a fogalom? 

A last minute limuzinbérlés egy kicsit eltér a normál áron értékesített bérléstől. Napjainkban valósággal a reneszánszukat élik a last minute utak, ugyanis mindenki egy dolgot akar: jó áron kifogni a legjobb utakat. A last minute kifejezés nem más, mint az utolsó pillanatban értékesített út. 

A vállalat – a gazdaságosabb működtetés céljából – kedvezményt ad a még bérelhető szabad limuzin óradíjának árára. Legalábbis ez a hagyományos értelemben vett megközelítés, ám ez még nem fedi teljesen a valóságot. 

Mire utalhat még a last minute?

Napjainkban viszont a last minute ennél jóval többet takar, mivel tulajdonképpen valamennyi kedvezményes árú út ebbe a kategóriába sorolható. A limuzinos szolgáltatók esetében például akkor is biztosítanak last minute utakat, amikor az egyik járműnek több munkája is van az adott munkanapon, de két időpont között még van szabad kapacitása. Ilyenkor általában az autó Budapest belvárosában várakozik, tehát vétek lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget. 

De mi vár ránk, utasokra, egy last minute út alatt? Attól, hogy ezek “maradék” időpontok, egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem kapjuk meg ugyanazt a színvonalat, mint egy normál árú szolgáltatás során. Csupán azért olcsóbb, mert ezt az időpontot nem foglalták le, és a “rések” betöltésre várnak. 

A limuzinos utazás varázsa

Limuzint bármikor, bármilyen célra bérelhetünk. A nagy alkalmak mellett azokról az utakról sem kell lemondanunk, amikor egy-egy hétköznapot szeretnénk különlegesebbé tenni. Ez lehet egy romantikus program vagy egy városnéző út. Nincs könyvbe vésve, hogy melyek azok a pillanatok, amikor szabad limuzint igénybe venni. 

Az autóban maximális kényelem vár minket. Kedvünkre válogathatunk kedvenc zenéik közül, de a hangulatvilágítás és a finom italok is megkoronázzák az élményt. Ráadásul a sofőr mindenben a rendelkezésünkre áll. 

Ha kedvet kaptál egy kis kalandos utazáshoz, akkor ne habozz lecsapni a last minute utakra! Ennél jobb üzlet nincs is: a legjobb áron, a legjobb szolgáltatást kapod.