hirdetés

Bejegyzésünk középpontjában a Honor okostelefonok szerepelnek. Mindenképp szerettünk volna külön cikket szentelni a márka részletesebb bemutatásra, tekintettel a majdhogynem kuriózumnak számító Honor telefonok által felvonultatott stílusjegyekre és képességekre.

 

Ennek szellemében megnézzük a Honor brand sajátosságait, majd részleteiben is kitérünk a Honor okostelefonok használatának előnyeire, illetve a népszerű készüléktípusokra is.

Amit a Honor brandről alapvetően tudni érdemes

Bizonyos értelemben véve a Honor kicsit mást képvisel ahhoz képest, amit a legtöbb márka. Fontos tudnivaló, hogy a Huawei Csoport hozta létre még a 2013-as évben. Egy almárkának számít tehát, speciális fogyasztói réteget megcélozva.

A Honor főként a fiatalabb korosztály igényeire fókuszál. Őket megcélozva készítenek okostelefonokat, táblagépeket, illetve különféle okoseszközöket. Nyilván maga a célcsoport is nagyban meghatározza azt, hogy a Honor okostelefonokat mi jellemzi.

Mire is számíthatunk, ha Honor okostelefont választunk?

Fiatalos lendületre, üde stílusra és elképesztő színvilágra mindenképp. A Honor okostelefonok családja ugyanis a fiatalabb célcsoportot megcélozva egyértelműen szakít a keretek közé szorított és sokszor túlságosan hagyománytisztelő kinézettel.

Persze a megnyerő külső önmagában még kevés lenne a sikerhez és a vásárlói elégedettséghez. Ezt a Honor fejlesztői is pontosan tudták, ennek megfelelően teljesítménnyel is rendesen megpakolták ezeket a készülékeket.

Nem véletlenül keresik őket olyannyira sokan, hiszen a Honor okostelefonok modern változatai villámgyorsan dolgoznak, komoly memóriával és tárolókapacitással rendelkeznek, emellett pedig a kijelző és a kamera frontján is látványosat domborítanak.

A legjobb, hogy ezek a készülékek több árkategóriában is beszerezhetőek, így pénztárcánknak megfelelően tudunk válogatni. Ez többek között a CoolMobile.hu webshop Honor okostelefon-kínálatát vizsgálva is egyből látszik.

Kedvcsináló jelleggel mutatunk néhány kiválóra értékelt típust

A kifejezetten egyszerű és relatíve alacsony áron beszerezhető Honor 10X Lite mind a mai napig ott szerepel a leginkább keresett készülékek között. A néhány tízezer forintos árához képest meglepően fejlett, esztétikum szempontjából pedig kifogástalan látványt nyújt.

Persze a palettán akadnak jóval komolyabb darabok, amelyek közül ráadásul egyéni preferencia mentén lehet választani. A Honor 20 készülékekből például ott van a belépőt jelentő Lite változat, aminek a “nagytestvére” a Honor 20 Pro.

Mindkettőt sokan választják és használják előszeretettel, a képességeiket, a megbízhatóságukat és a kinézetüket elnézve persze korántsem meglepő módon.