hirdetés

A Kossuth-díjas, közkedvelt színművész jobban van. Azonban bővebb információt sem a kórház, sem Kulka János családja egyelőre nem ad, érthető módon. Az egyik bulvárlap szerint a színész már magához tért. Több színház Kulka állapota miatt levette azokat a darabokat, amelyekben a közkedvelt színész játszott, vagy épp más színész beugrásával adják majd elő.

kulka

Állítólag Kulka János színművész jobban van. Ezt az Amerikai úti Idegsebészeti Klinika illetékesei megerősítették a Kossuth-díjas színész állapotával kapcsolatosan, többet azonban senki sem mond. Így nem tudni, hogy Kulka szenvedett-e valamiféle maradandó vagy átmeneti károsodást a magyar népbetegségtől a stroke-tól.

Mint ismeretes, Kulka János kedd este szállították kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

Ugyanakkor a várhatóan hosszú felépülési idő miatt az évad végéig több előadását is le kellett venni a műsorról, amelyekben játszott. A Katona József Színházban a Godot-ra várva, A nép ellensége és a Faust I-II. című produkciók április–május–júniusra tervezett előadásai elmaradnak, ahogy június 6-án a Mártírokat sem adják elő a Kamrában. Az előadásokra szóló jegyek a színház jegypénztárában visszaválthatóak az előadások időpontját követő 5. munkanap végéig – áll a Katona József Színház MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében. Mint írják, A két Korea újraegyesítése című darab előadásait Kocsis Gergely beugrásával megtartják. A műsorváltozás miatt más darabokból pótelőadásokat hirdetnek meg, amelyekre a jegyelővétel pénteken, a júniusi elővétellel egy időben kezdődik meg.

A Spinoza Színház közleménye szerint az április 20-ai, a Címzett ismeretlen című előadás is elmarad.

Ahogyan a Belvárosi Színházban az Orlai Produkciós Iroda közlése szerint a május 8-ai Amadeus is, ahelyett a Hitted volna? című produkciót játsszák. Kulka János Ez a Hely című zenés estje április 23-án és május 25-én szintén nem lesz megtartva.