hirdetés

Egy homoszexuális anglikán lelkész hajléktalanná vált, miután szakított a nála 55 évvel fiatalabb barátjával. Az idős lelkész minden eladta és kedveséhez költözött Bukarestbe, ahol még házat is vett. Igen a történet a szokásos, ki lett semmizve a szerelmes Clements atya.
hajléktalan pap79 éves Philip Clements elveszítette mindenét, miután megromlott a kapcsolata a 24 éves Florin Marinnal, akivel azután vesztek össze, hogy a fiatal azt mondta neki, túl öreg ahhoz, hogy csatlakozzon hozzá a „Toyboy” éjszakai klubban. A páros még áprilisban házasodott össze, miután az interneten megismerkedtek, majd a volt plébános eladta az otthonát Sandwichben, hogy Romániában kezdjenek új életet kedvesével, így egy házat is vett Bukarestben. Mindössze néhány nappal azután, hogy Mr. Celements átadta Florinnak a ház kulcsait, szakítottak, így vissza kellett térnie Angliába, méghozzá teljesen kisemmizve.

Nagyon magányos voltam, nem ismertem a nyelvet sem, barátaim sem voltak. Florin nagyon sokat járt el bulizni, későn járt haza. Azt mondta nekem, hogy nem mehetek vele a szórakozóhelyekre. Túl öreg vagyok az ilyesmihez. Valahol a lelkem mélyén nem tudtam elfogadni, de bíztam benne.

Mindent elveszítettem. Nem a pénzért csinálja, nekem abból amúgy sincs túl sok. Én nem akarok elválni, ő meg azt mondta, hogy nem kell neki más – mesélte szomorúan az idős férfi, aki bízik abban, hogy még helyre lehet hozni kettejük kapcsolatát.