hirdetés

Szegény embert még az ág is húzza mondhatnánk arra a betörésre, ami Kosdon történt. A Polgármesteri Hivatal páncélszekrényét feszítették fel a tolvajok és milliomosként távoztak, s ezzel igen nagy bajt okoztak a városnak.  A váci rendőrök a lakosság segítségét kérik az elkövető azonosításához.

Az adatok szerint az ezidáig ismeretlen tettes 2023. június 19-e reggel a kosdi polgármesteri hivatal épületébe ment be, páncélszekrényt és lemezkazettát tört fel, a bennük lévő pénzt magához vette és távozott, több mint egymillió forintos kárt okozva.

Az eset érdekes picit és gyanús is. A rendőrök azt is vizsgálják volt-e tippadója a tolvajoknak esetleg? Hisz az nehezen hihető, hogy csak úgy betörtek és próbálkoztak a betörök ad-hoc jelleggel. Feltehetőleg tuti tippre mentek.

A váci rendőrök kérik, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az elkövető személyével kapcsolatban információval rendelkezik, az névtelensége megőrzése mellett hívja a Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámát, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívón – írja a police.hu.